Особливості зовнішнього моніторингу діяльності підприємств харчової промисловості

I. S. Kaytanskyi


Анотація


У статті досліджено класифікацію факторів, що чинять вплив на економічну стійкість підприємств харчової промисловості в умовах зовнішнього моніторингу їх діяльності.


Ключові слова


класифікація; фактори; економічна стійкість; підприємство

Повний текст:

PDF

Посилання


Dobrovolska, O. V. (2007). Klasyfikatsiia faktoriv vplyvu na ekonomichnu stiikist pidpryiemstv. Investytsii: praktyka ta dosvid, 8, 23-27.

Makarova, M. A. (2008). Monitoring faktorov, kotorye vlijajut na jekonomicheskuju ustojchivost' neftjanogo predprijatija. Vestnik Moskovskogo universiteta, 6, 58-74.

Mochernyy, S. V. (2007). Ekonomichnyi slovnyk-dovidnyk. Kyiv: Femina.


Метрики статей

Завантаження метрик ...

Metrics powered by PLOS ALM

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.




Ліцензія Creative Commons
Статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства - Некомерційна - Без похідних творів 3.0 Неадаптована.

 

Збірник наукових праць "Економічний аналіз"

ISSN 1993-0259 (Print)  ISSN 2219-4649 (Online)

 

© Тернопільський національний економічний університет

© «Економічний аналіз», 2007-2019