Інноваційні методи управління виробництвом зерна кукурудзи у сільськогосподарських підприємствах

Mykola Kyrylovych Parkhomets, Liudmyla Mykolaivna Uniiat


Анотація


У статті висвітлено результати ретроспективного аналізу виробництва зерна кукурудзи в регіонах України за 2010-2016 роки, економічну ефективність виробництва зерна у підприємствах Тернопільської області. На основі проведеного дослідження запропоновано основні чинники підвищення рівня економічної ефективності та конкурентоспроможності зерна кукурудзи, акцентовано особливу увагу на інноваційні методи управління виробництвом зерна за допомогою методів цифрової економіки.


Ключові слова


зерно кукурудзи; урожайність; повна собівартість; ціна; чистий дохід; економічна ефективність; конкурентоспроможність; інноваційні методи управління; коефіцієнт доходності; цифрова економіка

Повний текст:

PDF

Метрики статей

Завантаження метрик ...

Metrics powered by PLOS ALM

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.




Ліцензія Creative Commons
Статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства - Некомерційна - Без похідних творів 3.0 Неадаптована.

 

Збірник наукових праць "Економічний аналіз"

ISSN 1993-0259 (Print)  ISSN 2219-4649 (Online)

 

© Тернопільський національний економічний університет

© «Економічний аналіз», 2007-2019