Особливості продовольчої проблеми на рівні сім’ї (на прикладі Тернопільської області)

Olga Romanivna Novitska


Анотація


У статті досліджено за допомогою анкетування проблеми продовольчої безпеки на рівні сім’ї у регіоні, зокрема рівня споживання основних продуктів харчування, витрат на продовольчі товари, наявність запасів продовольчих товарів, якість продуктів харчування, рівень самозабезпечення сімей продуктами харчування шляхом виробництва сільськогосподарської продукції у підсобному господарстві тощо


Ключові слова


продовольство; споживання; забезпеченість продовольством; продовольча безпека

Повний текст:

PDF

Посилання


Moskalenko, V. F., Gruzieva T. S., Haliyenko, L. I. (2009). Features nutrition Ukraine and their impact on health. Scientific Bulletin of National Medical University named after Bohomolets, 3, 64-73.

Statistical Yearbook of Ternopil region. (2011).


Метрики статей

Завантаження метрик ...

Metrics powered by PLOS ALM

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.




##submission.copyrightStatement##



Статті поширюються на умовах ліцензії Creative Commons Attribution  International 4.0 (CC-BY-NC 4.0) .

 

Збірник наукових праць "Економічний аналіз"

ISSN 1993-0259 (Print)  ISSN 2219-4649 (Online) DOI: 10.35774/econa

 

© Західноукраїнський національний університет

© «Економічний аналіз», 2007-2021